Beterschap wensen Frans

beterschap wensen frans

Beterschap wensen Frans hoe doe je dat? Wil je iemand beterschap wensen maar de persoon die ziek is heeft als moedertaal Frans. Dan kan je in dit blog artikel lezen op beterschapwensen.nl hoe je dit doet in de Franse taal. Je kan natuurlijk gewoon Nederlands gebruiken als de persoon in Nederland leeft of anders Engels. Maar als je hem of haar beterschap wenst in de eigen taal is natuurlijk veel persoonlijker. En dat zal het zeer goed doen op een leuk en persoonlijk beterschapskaartje.

Franse taal over de wereld.

Er spreken op dit moment ongeveer 75 miljoen mensen de Franse taal. Het is staat op de viertiende plaats van talen die het vaakst voorkomen op de wereld. Landen waar ze Frans spreken, in Frankrijk natuurlijk maar in de volgende landen spreken ze het ook Canada, België en Zwitserland. Door dat Frankrijk vroeger ook in Afrika zat, spreken daar ook veel mensen Frans. Beterschap wensen Frans kan je dus voor veel mensen gebruiken. Het is ook leuk om als je in Frankrijk op vakantie bent een beterschapswens op zijn frans te kunnen geven aan iemand die het nodig heeft.

Beterschap wensen Frans zo doe je dat.

In dit stukje zal ik een paar voorbeelden geven over beterschap wensen Frans, zodat je ermee vooruit kunt. Wil je wat uitgebreidere informatie over beterschap wensen in het Frans. Dan raad ik je aan om een woordenboek te pakken of een korte cursus Frans te volgen, Je kunt het natuurlijk ook aan een Fransman vragen.

Voorbeelden Franse beterschapswens.

Als je gewoon beterschap wilt zeggen, dan zeg je: Remets-toi vite.

Wil je iemand een spoedig herstel wensen dan zeg je: Un prompt rétablissement

Wil je zeggen goed herstel dan gebruik je: Bon rétablissement

Nu kun je dus iemand beterschap wensen in het Frans en de persoon een leuk kaartje sturen met een persoonlijke wens in het Frans.

Klik hier om :

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial