beterschap man

Beterschap man. Een man beterschap wensen

beterschap man

Beterschap man! Zeg je tegen een man die ziek is daar is niks geks aan. Je ziet het tegenwoordig steeds meer dat mensen elkaar beterschap wensen sturen of geven. Vroeger was dat vaak alleen een beterschapskaart maar tegenwoordig zijn dat steeds meer kleine geschenken. Je laat daarmee zien dat je aan de zieke denkt en hoopt dat hij snel hersteld is maar voor een zieke betekent het echt even een leuke opkikker om te weten dat er mensen zijn die met hem mee leven. Voordat je een beterschap wens gaat uitzoeken is het verstandig om te weten of hij thuis is of in het ziekenhuis ligt. Natuurlijk is het ook makkelijk dat je weet wat hij precies heeft zodat je weet of hij langdurig of kortdurig ziek is.

Beterschap man hoe doe je dat. Wat geef je aan een man?

Een kaart is natuurlijk voor iedereen leuk om te krijgen en is zelfs te combineren met een geschenk maar wat is er verder leuk om aan een man te geven als beterschapswens? Een bosje bloemen is niet speciaal iets voor een vrouw maar kan ook gegeven worden aan een man. Extra vitamines is voor elke zieke goed dus een fruitmand is altijd een geschikt geschenk. Een pakketje met mannenbladen is voor veel mannen een geslaagde afleiding om even het hoofd leeg te maken. Een mand met lekkere dingen zoals snoepjes en chocolade of een gezonde mand met vruchtensappen valt bij een man ook in de smaak.

Elke situatie is anders

Als je iemand een beterschapswens wilt sturen hou dan vooral rekening met waar de zieke op dat moment is. Een grote fruitmand in het ziekenhuis is bijvoorbeeld niet een heel goed idee want dat eet hij niet zo snel op en met de warmte in het ziekenhuis bederft het fruit vaak ook sneller dan thuis. Een geschenkmand met allemaal lekkere dingen is in het ziekenhuis vaak niet gewenst door de verpleging omdat er pati├źnten zijn die op dat moment niet alles mogen eten. Een hele kamer vol bosjes bloemen kan gezellig zijn maar is niet op elke afdeling in het ziekenhuis toegestaan. Is de zieke thuis dan is een leespakket niet altijd een succes omdat er thuis meer afleiding is dan in het ziekenhuis. Als je een geschenk als beterschapswens wilt geven bedenk dan even wat wel en niet kan voordat je iets koopt.

Langdurig ziek?

Bij langdurige of zelfs ongeneeslijke ziekte is een persoonlijke wens vaak het beste. Dit kan een kaart zijn met een persoonlijk bericht erin geschreven, een telefoontje om te vragen hoe het gaat of gewoon een persoonlijk bezoekje. Dit zorgt vaak voor afleiding en laat zien dat je aan de zieke denkt. De zieke haalt uit dit soort persoonlijke wensen vaak een hoop kracht in een toch al moeilijke tijd. Wil je een klein geschenk mee nemen dan is dat natuurlijk altijd een extra steuntje in de rug maar bedenk dan wel iets wat bij hem past en hou even wat extra tijd vrij als je op bezoek gaat zodat je even bij kan praten.

Klik hier om :

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial