Beterschap wensen gebroken arm

Ken je iemand die door ongeluk of andere reden zijn arm heeft gebroken? Dan wil je hem of haar natuurlijk veel beterschap en een spoedig herstel van de arm wensen. Een gebroken arm kan heel erg lastig zijn en met een beetje pech doet het ook nog zeer. Maar met gips herstelt het meestal voor 100 procent. Dus de persoon die je beterschap wilt wensen met gebroken arm is niet heel erg ziek het is alleen heel erg lastig om een gebroken arm te hebben.

gebroken arm

Wat stuur je naar iemand om beterschap te wensen met gebroken arm?

Een kaartje: een kaartje is natuurlijk het eerste waar je aan denk om iemand beterschap te wensen met gebroken arm. Je hebt heel veel leuke beterschap kaarten met bijvoorbeeld gipsplaatjes. Maar er is natuurlijk nog veel meer te vinden aan leuke beterschapskaarten.
Een bloemetje: Een bloemetje is ook een leuk idee om te sturen voor het wensen van beterschap. Meestal is het iets om nar een vrouw te sturen. Mannen hebben over het algemeen niet zo veel interesse in bloemen.
Een fruitmand: Fruit is altijd wel lekker en ook nog een erg gezond. Ook leuk om te sturen voor beterschap wensen gebroken arm.
Een ander cadeautje: Als je gaat voor een leuk cadeautje zijn knuffels en ballonen erg leuk voor kinderen. Een lekker geurtje of chocolade voor de vrouwen. Er zijn zoveel cadeautje ga het hier niet allemaal opnoemen.

Beterschapstekst gebroken arm.

Als je een leuke tekst weet zo je dat mooi op het kaartje voor beterschap kunnen zetten. Maar het is ook leuk om het op het gips te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial