Beterschap Duits

Beterschap Duits, Hoe schrijf je dat?

beterschap duits

 

Duitse taal in de wereld.

De Duitse taal in de wereld. De duitse taal is echt een Europese taal.  Het is de meest gesproken taal in Europa verder in de wereld hoor je het niet zo vaak. Toch spreken er ongeveer 95 miljoen mensen van de bevolking Duits. 16% procent van de bevolking spreekt Duits.

Wie spreken er Duits?

Duits word in veel Europese landen gesproken en het word ook in veel verstaan. De volgende landen Spreken Duits: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Belgie (Duitstalige gemeenschap), Luxemburg, Liechtenstein. Frankrijk (Elzas), Italie (zuid-Tirol) en Denemarken (Zuid-Jutland). En dan word er nog door veel Duitse emigranten over de wereld Duits gesproken natuurlijk.

Beterschap Duits, hoe schrijf je dat?.

Er zijn zoals je gelezen hebt veel mensen die je beterschap kunt wensen in het duits. Het is daarom leuk om te weten hoe je een beterschap wens geeft in het Duits. Je zou denken dat het moeilijk is maar het is een heel makkelijk en begrijpenlijk woord. Beterschap Duits is namelijk : Gute besserung. Nu weet je hoe je in het duits beterschap wenst. dus als een van je Duits spreken vrienden ziek is doe je het voortaan in het Duits, erg leuk!

 

Klik hier om :

Volg en like ons
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial