Actie: Nu elke tweede kaart gratis.

tweede kaart gratis

Ken je meer mensen die ziek zijn of wil je gewoon meer beterschapskaarten versturen. Dan hebben we een mooie aanbieding gevonden voor jou. Het gaat om een promotie van een website op internet waarbij je de tweede kaart gratis kan sturen. Je bent dan een stuk goedkoper uit met het versturen van twee kaarten omdat de tweede gratis is. Lees wel even de voorwaarden van deze actie. Veel succes met je voordeel. Wil je alle acties volgen, like dan onze facebook-pagina, dan blijf je op de hoogte van de acties. We hopen dat we je genoeg geinformeerd hebben.

Krijg dus tweede kaart gratis !

Klik hier voor actie en gebruik code: GRATISKAART

Geldigheid: 21-01 t/m 27-01 Deze actie is verlopen.

Voorwaarden:
Elke 2e kaart t.w.v. €2,85 gratis bij een bestelling van minstens 2 wenskaarten. De korting geldt op de goedkoopste kaart(en). Niet geldig op kerstkaarten, uitnodigingen en postzegels/verzending. Niet te gebruiken i.c.m. andere kortingscodes. 

Volg en like ons op Facebook om acties te volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial