Beterschap Engels

Beterschap Engels, hoe schrijf je dat?

beterschap engels

 

Wie spreken Engels?

Engels is een veel voorkomende taal in de wereld, 13 procent van de Europeanen spreek het en het is in Europa de tweede taal die het meest gesproken word na het Duits en het is in de wereld de tweede taal na het Manderijns dat is de meest gesproken taal. in de wereld spreken 756 miljoen mensen Engels dus er is vast wel iemand die je kent die alleen Engels spreek. Dan zijn er ook nog veel mensen die het als taal erbij hebben of het geleerd hebben op school.

Beterschap Engels, hoe schrijf je dat?

Je wilt dus iemand beterschap in het Engels wensen en vraagt je af of je het goed schrijft of zegt.

Iemand beterschap wensen in het Engels doe je met de woorden:  Get well soon ! Als je nu een beterschap bericht stuurt naar je Engelse vriend die ziek is of moet herstellen van het een of ander, weet je hoe het nu moet.

 

Klik hier om :

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial