beterschap tekst

beterschap tekst

Heb je dan die leuke kaart gevonden die je naar de zieke wilt sturen, wat zet je er dan op? Alleen beterschap en je naam is ook zo kort. Een persoonlijke beterschap tekst is wel leuk of een leuk positief bericht. De meeste mensen zijn wel heel creatief in het bedenken van een leuke beterschap tekst. Op deze blog staan een paar voorbeelden voor de mensen die er moeite bij hebben er eentje te bedenken. En voor de creatieve mensen je kan hier op deze blog je beterschap tekst achterlaten.

Wat zet je in een beterschap tekst?

Een beterschap tekst kan heel persoonlijk zijn. Maar hou het wel altijd positief, dit werkt herstel ondersteunend. Gewoon wat lieve en aardige woordjes is al genoeg. En dat je hoopt op herstel en aan de persoon denkt. Je kan het natuurlijk ook doen met een mooi gedicht of leuke spreuk. De persoon die ziek is of aan het herstellen is zal hier de kracht in vinden om zich weer beter te voelen. Want het is altijd wel fijn als er mensen zijn die aan je denken als het slecht gaat.

Leuke en positieve beterschap teksten, gedichten en spreuken.

Mijn wens is maar klein.

Ik hoop dat je snel weer de oude mag zijn.

 

Ben je boos?

Pluk een roos!

Zet hem op je hoed.

Dan ben je morgen weer goed.

 

Lachen is het beste medicijn.

Sorry dat ik nu niet bij je kan zijn.

 

Met een knuffel van deze beer.

Doet het misschien wat minder zeer

 

Een warme wens.

Een lieve groet.

Voor ieder mens.

Geeft steun en moed.

 

Een kaartje om je te laten weten.

Wie ziek is wordt hier niet vergeten.

 

Beterschap tekst opsturen.

Weet jij nog een leuke tekst, mooi gedicht of spreuk? Laat hem dan achter bij de reacties hieronder op deze webpagina. We zullen hem lezen voordat hij geplaatst wordt, dit is in verband met dat sommige mensen rare taal uitslaan. Alle in breng wordt zeer gewaardeerd, want we weten dat er veel creatieve mensen zijn, die een positief bericht willen achter laten.

Een gedachte over “beterschap tekst

 • november 10, 2018 om 9:15 am
  Permalink

  Laat een leuke beterschap tekst achter !
  Naam Email website hoef je niet in te vullen,
  Maar mag wel.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial