beterschap grappig

Beterschap grappig wensen, als iemand zich slecht voelt en je wilt de persoon opvrolijken, kan je ook op grappige manier beterschap wensen. Als je de zieke laat lachen kan deze al snel opvrolijken en snel herstellen. Ze zeggen ook weleens ‘lachen is het beste medicijn’. Als de zieke echt iets heeft zal deze er niet van herstellen maar hij zal zich wel weer even wat beter voelen. En dat willen we toch allemaal. Ziekte is al erg genoeg. Maar als de zieke vrolijk is, dat is ook al heel wat.

beterschap grappig

Beterschap wensen grappige kaart?

Als je dan iemand grappig beterschap wilt wensen. Dan kun je bijvoorbeeld een grappige tekst op een leuk kaartje zetten. Of je kunt natuurlijk een hele grappige kaart uitkiezen. Maar het kan natuurlijk ook beide. Er zijn best veel humoristische kaarten te koop online op het internet. Laat de zieke lachen en hij of zei zal zich weer even wat beter voelen.

Andere manieren grappig beterschap wensen.

Als je wat anders wilt doen, kan je ook een leuk en grappig cadeautje aan de zieke geven. Er zijn keuze genoeg voor een grappig beterschap cadeau. Ik kan wel enkele voorbeelden geven en je kan natuurlijk ook zelf iets grappigs bedenken. Een grote grappige kaart is wel een beetje grappig. Of een paar grappige ballonnen. Een beetje een spottend beterschap cadeau is ook wel leuk. Je kan zelf wel iets leuks bedenken voor deze gelegenheid. Wat je grappig vindt of denk dat de zieke grappig zal vinden, kan erg per persoon verschillen. Ben een beetje creatief.

Iemand beterschap wensen die niet ziek is.

Vind je het grappig om iemand beterschap te wensen die niet echt ziek is? Kan je dit natuurlijk ook doen. Je kent ze wel van die mensen die zich ziek melden en je weet zeker dat ze niet ziek zijn. Deze mensen kan je ook een grappig kaartje sturen. Of vind je dat iemand helemaal niet goed bezig is, dan kan je ook wel beterschap wensen voor de grap. Het is natuurlijk wel leuk als beide personen er om kunnen lachen. Want lachen is gezond.

Klik hier om :

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial