Fruitmand voor zieke. Een leuk en gezond beterschap cadeau!

fruitmand voor zieke

Je hebt er vast weleens aan gedacht, een vriend of familielid is ziek en jij wilt hem of haar graag een cadeautje geven. Een leuk cadeau, om diegene een hart onder te riem te steken. Je kunt ze natuurlijk een leuke wenskaart geven, maar een veel leuker en veel gezonder cadeau is natuurlijk een fruitmand voor zieke. Dit is het perfecte cadeau om de stemming van een ziek iemand te verbeteren!

Een mand met fruit is een gezonde snack.

Een wenskaart is natuurlijk een leuk gebaar. Maar een fruitmand voor zieke is een net iets leuker gebaar en het is ook nog eens een praktisch cadeau. Omdat je een groot scala aan verschillende eetbare fruitsoorten geeft, kan de zieke (indien dit mogelijk is met de ziekte) en de mensen om de zieke heen genieten van een heerlijke gezonde snack. Zo krijg je dankzij een gezonde voeding ook gelijk een minder ziek gevoel. Want fruit is gezond!

Fleur de ruimte op met een fruitmand.

Een fruitmand voor zieke is niet alleen erg praktisch, omdat je een eetbaar cadeau geeft. Het is ook nog eens de perfecte toevoeging aan jouw decor. De fruitmand creëert een prachtige kleurencombinatie samen met een grote variëteit aan verschillende vormen fruit. Dit alles maakt de ruimte waarin een ziek persoon moet verkeren, een veel mooiere plek. Een fruitmand ziet er dus ook nog erg mooi uit!

Echt beterschap wensen met fruitmand voor zieke.

Hierdoor krijg je dus een combinatie van voordelen waardoor een fruitmand voor zieke de perfecte manier is om iemand beterschap te wensen. Je geeft in feite een prachtige metafoor die zegt: “Door jou dit gezonde cadeau te geven hoop ik dat jij binnenkort weer net zo gezond bent en hopelijk ook net zo zoet.”

Daarbij hebben felle en veel verschillende kleuren een zeer positieve invloed op het humeur van mensen. En zo verminder je dus ook de pijn van een slecht, ziek, humeur. Dit is dan weer goed voor de zieke.

Al met al is een fruitmand het perfecte cadeau om jouw zieke vriend of familielid beterschap te wensen! Doe er dan nog een leuke beterschap wenskaart bij en je hebt een mooi beterschap cadeautje.

Voorbeelden van fruitmanden om te laten bij de zieke.

[products ids=”2983, 3797, 2986, 3800, 2881″]

Een gedachte over “Fruitmand voor zieke. Een leuk en gezond beterschap cadeau!

  • maart 18, 2019 om 2:09 pm
    Permalink

    Beterschap Lieke hoop dat je snel beter bent. Heb via hier een fruitmand uitgekozen. hoop dat je hem leuk vind

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial