beterschapskaartje

Een leuk beterschapskaartje

beterschapskaartje

Stuur iemand die ziek is een mooi of leuk beterschapskaartje

Iemand die een flinke griep heeft te pakken of een dierbaar persoon die in het ziekenhuis ligt en moet herstellen van een operatie. Natuurlijk wil je de zieke een hart onder de riem steken of een steuntje in de rug geven. Om te laten zien dat je aan hem of haar denkt. Een mooie gelegenheid om een mooi beterschapskaartje uit te zoeken en op de post te doen.

Een beterschapskaartje met een persoonlijke boodschap

Het leuke van een kaartje is dat je er zelf nog een leuke persoonlijke boodschap in kan zetten. Natuurlijk kan je ook alleen je naam er in of op schrijven maar het kaartje is nog leuker met een persoonlijk geschreven boodschap. Weet je niet goed wat je op moet schrijven? Ook daar is een goede oplossing voor. Kijk bijvoorbeeld eens op internet of je ergens een leuk toepasselijk gedichtje kunt vinden. Een gedicht waarmee je de zieke laat weten dat je haar of hem niet vergeet.

Een beterschapskaartje sturen kleine moeite maar een groot plezier

Het is misschien een heel klein gebaar, maar een kaartje ontvangen geeft altijd veel plezier. Ook als iemand ziek is worden kaartjes met open armen ontvangen. Het idee dat iemand aan je denkt en de moeite heeft genomen om een beterschapskaartje te sturen geeft al een enorme opkikker. Dat doet een mens goed. Kaarten om iemand beterschap te wensen zijn er in allerlei soorten maten en uitvoeringen. Ga op zoek naar een kaartje dat bij de persoon past.

Een kaartje om je persoonlijk beterschap te wensen

Hopelijk knap je snel weer op. Van harte beterschap. Het zijn enkele voorbeelden van teksten die doorgaans op een beterschapskaart staan. Een kaartje om je beterschap te wensen omdat we aan je denken is ook een tekst die je vaak ziet. Wat er ook op de kaart staat de boodschap blijft hetzelfde. Je geeft de zieke een kaartje om te laten zien dat hij of zij er niet alleen voor staat. Dat er altijd nog mensen zijn die je van harte beterschap wensen.

 

Klik hier om :

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial