beterschap wensen bij ernstige ziekte

 

beterschap wensen bij ernstige ziekte

Is er iemand in jouw naaste omgeving ernstig ziek? Dat is erg vervelend. Veel mensen vinden het lastig om deze mensen te benaderen. Beterschap wensen bij ernstige ziekte is vaak moeilijk, hoe doe je dat? Maar voor de ernstig zieke mensen is dit wel iets belangrijks. Zij vinden het vaak fijn als ze merken dat er aan hen gedacht wordt. Dit doet hen vaak erg goed en geeft hen kracht om door te gaan.

Op bezoek bij ernstige ziekte

Beterschap wensen bij ernstige ziekte kan je op verschillende manieren doen. Als je iemand goed kent, is het fijn om bij de zieke op bezoek te gaan. Jullie kunnen het dan samen over de ziekte hebben. Samen even boos of verdrietig zijn, is helemaal niet erg. Dat is juist goed. Daarna kunnen jullie het wellicht ook nog over koetjes en kalfjes hebben. Dit is voor de patiënt erg fijn, want het gaat vaak al zo veel over de ziekte. Het even over totaal iets anders hebben, kan dan een verademing zijn.

Bloemen of fruitmand

Persoonlijk beterschap wensen bij ernstige ziekte kan soms erg lastig zijn. De persoon die op bezoek moet gaan, kan dit lastig vinden, maar ook de zieke kan dit lastig vinden. Soms wil de patiënt liever even alleen zijn met zijn of haar gezin. De ziekte moet eerst een plaatsje krijgen voordat ze bezoek kunnen ontvangen. Als jij dan toch wilt laten merken dat je aan de zieke denkt, dan is een bloemetje of fruitschaal altijd een goed geschenk om op te sturen. Met bloemen wordt de kamer opgevrolijkt en een fruitschaal zorgt er voor dat de zieke wat extra vitamientjes binnen krijgt. Deze kan hij of zij nu vast goed gebruiken.

[products ids=”3806, 2490, 2896, 2644, 2881″]

Kaartje

Als de zieke jou dierbaar is, wil jij natuurlijk het liefst regelmatig even langs gaan of iets opsturen. Dit hoeft niet altijd een cadeau te zijn in de vorm van een bloemetje, fruitmand of iets anders. Een kaartje is ook prima. Het feit dat je aan de zieke denkt, is vaak al goed genoeg voor hem of haar. Let wel op de tekst van het kaartje. Als je een kaartje naar iemand stuurt die ongeneeslijk ziek is, kan je beter kiezen voor de tekst “Sterkte” in plaats van “Van harte beterschap”. Maar andersom moet er ook goed op de tekst gelet worden. Als iemand ernstig ziek is, maar er is (nog) niet gezegd dat iemand ongeneeslijk ziek is, wens deze persoon dan altijd “van harte beterschap”.

Laat de zieke dus merken dat jij aan hem of haar denkt. Dit zal de zieke zeker goed doen!

Klik hier om :

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial