Wens iemand beterschap met een leuke knuffel!

knuffels beterschap

Klik hier om :

Is er iemand ziek in je omgeving? Of heeft diegene om een andere reden een beterschapswens nodig? Je kan natuurlijk een kaartje sturen of een bos bloemen en een doos chocolade geven. Maar eigenlijk is een knuffel ook een heel leuk idee! Een knuffel is voor kinderen natuurlijk een superleuk idee, maar volwassen personen kunnen het soms ook waarderen. Een knuffel is namelijk lekker zacht en je kunt er lekker tegenaan liggen als je ziek in bed ligt. Bloemen verwelken, chocolade eet je op en kaartjes verdwijnen uiteindelijk in een doos. Een knuffel is daarom een blijvend cadeautje om iemand beterschap mee te wensen!

Allerlei knuffelbeesten 

Je kan kiezen uit allerlei soorten knuffeldieren. Waarschijnlijk is de beer het meest gekozen knuffelbeest om iemand beterschap mee te wensen. Verder zijn er natuurlijk ook bijvoorbeeld konijnen, honden, katten en olifanten. Je kunt vaak kiezen uit een heel dierentuin en het is heel erg leuk om het favoriete dier uit te kiezen van diegene aan wie je de knuffel wilt geven! Verder is het ook goed om te bedenken welk formaat knuffel je wilt geven. Zo zijn er bijvoorbeeld kleine knuffels van zo’n 15 cm grootte, maar je kunt ook een mega-knuffel van bijna een meter kopen! Het is dus goed om even te bedenken wat jouw budget is. Want kleine knuffels zijn natuurlijk wat goedkoper dan grote. Misschien is het ook handig om rekening te houden met hoeveel plaats de zieke heeft in huis, want het zou natuurlijk zonde zijn als je grote knuffel wegens gebrek aan plek weggedaan moet worden!

Personaliseer de knuffel 

Wil je de knuffel extra speciaal maken? Dan kun je er soms ook voor kiezen om de knuffel te personaliseren! Sommige knuffels hebben bijvoorbeeld een shirtje aan en dan kun je een leuke foto op het shirt van de knuffel laten printen. Kies bijvoorbeeld een foto van een leuke herinnering die jij en de zieke samen delen. Op deze manier wordt de knuffel een blijvende herinnering aan jullie speciale band en kan de knuffel als een soort fotolijst in huis worden gezet! Soms kun je ook de naam of een persoonlijke boodschap op de knuffel laten zetten. Natuurlijk kun je ook gewoon een knuffel kopen en er een persoonlijk kaartje bij schrijven. Het gaat er immers om dat de zieke jouw beterschapswens krijgt en daarbij maakt de vorm uiteindelijk niet zoveel uit!

Knuffels bestellen en laten bezorgen

Je kunt knuffels in speelgoedwinkels of warenhuizen kopen en deze persoonlijk afgeven als je op ziekenbezoek gaat. Als je de knuffel zelf in de winkel koopt, kan je het in eigen ogen zien en zelf beoordelen of je de knuffel leuk genoeg vindt om te geven. Ben jij niet altijd in de gelegenheid om naar de winkel te gaan en daarna de knuffel persoonlijk af te geven aan de zieke? Gelukkig zijn er veel aanbieders van knuffels die deze bezorgen bij de zieke persoon. De meeste sites die knuffels aanbieden, zijn redelijk snel en bezorgen vaak de volgende (werk)dag al. Houd er wel rekening mee dat wanneer je voor een personalisering van de knuffel gekozen hebt, het soms iets langer kan duren.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial