Sterkte wensen na operatie

Beterschap wensen na operatie.

beterschap wensen na operatie

Wie wil en nou geopereerd worden? Al die handen aan je lijf en verblijven in het ziekenhuis is voor niemand fijn. Niet elke operatie is het zelfde, je hebt kleine ingrepen en grote ingrepen dat hangt van de aard van je probleem af. Vaak moet je na een operatie even verblijven in het ziekenhuis en mag je daarna naar huis om te herstellen als je in die situatie zit is het altijd wel leuk om een beterschap wens in ontvangst te nemen, zodat je je snel weer beter kan voelen.

 

Wat stuur je naar iemand die aan het herstellen is van een operatie?

Als iemand aan het herstellen is van een operatie is een beterschapskaart altijd wel leuk met een persoonlijke boodschap erop. Een fruitmand doet het ook altijd wel goed en is nog gezond ook zodat de persoon die geopereerd is kan aansterken met wat extra vitaminen. Verder kan je alles wel sturen aan een persoon na operatie zoals bloemen of een cadeautje zolang ze maar weten dan je aan hun denkt en dat ze weten dat je hoopt dat ze snel herstellen van de operatie. En natuurlijk om ze op te beuren want een operatie is niet niks hoe klein ook, het is nooit fijn.

[products ids=”2754, 2724, 2642, 2644, 2881″]

Beterschap wensen na operatie teksten.

  • Ik / Wij hopen dat je snel herstelt van operatie
  • Veel beterschap gewenst

Klik hier om :

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial